About GolloMotorS

GolloMotorS

Dette website har efterhånden mange år på bagen og har rummet et mangeartet indhold. Dog har det mest været eksperiment base for forsk. web-kodnings teknologier og computer grafiske. Det har også engang hostet mit firma af samme navn, det lukkede i 2002.
Dengang havde jeg udviklet et CMS system til kunstnere og gallerier, så de kunne bringe deres værker online uden at have forstand på at lave hjemmesider.

Navnet stammer fra et Formel1 netværks spil vi dyrkede meget i midten af 1990´erne, hvor det var navnet på motorproducent i min racer. Den gang talte man meget om en game-engine fra ID-soft der hed Dos4GW – konceptet har lige siden inspireret mig og enhver programmør med respekt for sig selv må have gang i at udvikle sin egen spil-motor.

Rasmus Hørlyk

Forfatter og ophavsmanden til denne hjemmeside er Rasmus Hørlyk. Jeg har været fascineret af computerteknologi siden jeg første gang så en hjemmecomputer i 1983, en Commodore 64. Den fik mig til at lære at programmere basic og maskinkode. Siden har mikroprocessorer og IT som bekendt været i en rivende udvikling og den har trukket mig med på en fantastisk rejse igennem utallige programmeringssprog og computerteknologier.
Hvis det skulle have interesse kan du se min profil på https://rasmus.hørlyk.dk

Du kan besøge ophavsmanden til denne sides på hans personlige side rasmus.hørlyk.dk

GolloMotorS are residencing in the Capital of Denmark, Copenhagen, - or as we say in Danish - København. The funny letter ø is pronounced like english ue.
You can visit the author of this website rasmus.hørlyk.dk